• Akcija!
  DIDAKTIČNA PRIPOMOČKA ZA UČENJE BRANJA IN PISANJA Didaktična škatla UČIM SE BRATI je pripomoček, ki je ciljno usmerjen k učenju branja od prepoznavanja črk do tekočega branja z razumevanjem. Vsebuje vse kar potrebujete za kvalitetno in pravilno učenje branja. Didaktična pripomočel UČIM SE PISATI je namenjena usvajanju osnov grafomotorike. Preden začnemo z vajami pisanja, skupaj z otrokom naredimo vaje za razgibavanje roke. Pozorni smo na pravilno držo pisala. Vaja poteka tako, da otrok najprej prevleče črte, vijuge, oblike, vzorce, nato jih samostojno zapisuje. Prevleče črke, številke in jih samostojno zapisuje. Na koncu prevleče in samostojno zapisuje črke v črtovje. + DARILO BLAZINICA ZA SPROŠČANJE, ki je namenjena za igro, kot tudi za obvladovanje stresa.
 • Akcija!
  DIDAKTIČNI PRIPOMOČKI ZA UČENJE BRANJA, PISANJA IN RAČUNANJA Didaktična škatla UČIM SE BRATI je pripomoček, ki je ciljno usmerjen k učenju branja od prepoznavanja črk do tekočega branja z razumevanjem. Vsebuje vse kar potrebujete za kvalitetno in pravilno učenje branja. Didaktična pripomočel UČIM SE PISATI je namenjena usvajanju osnov grafomotorike. Preden začnemo z vajami pisanja, skupaj z otrokom naredimo vaje za razgibavanje roke. Pozorni smo na pravilno držo pisala. Vaja poteka tako, da otrok najprej prevleče črte, vijuge, oblike, vzorce, nato jih samostojno zapisuje. Prevleče črke, številke in jih samostojno zapisuje. Na koncu prevleče in samostojno zapisuje črke v črtovje. Didaktični pripomoček UČIM SE MATEMATIKO je narejen z namenom, da učenje matematike približamo otroku in ga postavimo v vlogo glavnega akterja svojega učenja, napredovanja in razvijanja potencialov. Matematika je lahko nadvse zabavna ali pa izjemno zahtevna in nerazumljiva. Veliko otrok se matematiko uči mehansko in je nikoli zares ne razume. Zato smo princip učenja spremenili. + DARILO BLAZINICA ZA SPROŠČANJE, ki je namenjena za igro, kot tudi za obvladovanje stresa.
 • Akcija!
  DIDAKTIČNA PRIPOMOČKA ZA UČENJE BRANJA IN MATEMATIKE Didaktična škatla UČIM SE BRATI je pripomoček, ki je ciljno usmerjen k učenju branja od prepoznavanja črk do tekočega branja z razumevanjem. Vsebuje vse kar potrebujete za kvalitetno in pravilno učenje branja. Didaktični pripomoček UČIM SE MATEMATIKO je narejen z namenom, da učenje matematike približamo otroku in ga postavimo v vlogo glavnega akterja svojega učenja, napredovanja in razvijanja potencialov. Matematika je lahko nadvse zabavna ali pa izjemno zahtevna in nerazumljiva. Veliko otrok se matematiko uči mehansko in je nikoli zares ne razume. Zato smo princip učenja spremenili. + DARILO BLAZINICA ZA SPROŠČANJE, ki je namenjena za igro, kot tudi za obvladovanje stresa.
 • Akcija!
  Vsebuje besedila za prepis in urejanje (velika začetnica, ločila) ter besedilne naloge. Otrok pri vsaki besedilni nalogi nariše skico, zapiše račun in odgovor. A4, 90 str.