• Akcija!

  ***DANES BREZPLAČNA POŠTNINA***

  DIDAKTIČNA PRIPOMOČKA ZA UČENJE BRANJA IN PISANJA Didaktična škatla UČIM SE BRATI je pripomoček, ki je ciljno usmerjen k učenju branja od prepoznavanja črk do tekočega branja z razumevanjem. Vsebuje vse kar potrebujete za kvalitetno in pravilno učenje branja. Didaktična pripomočel UČIM SE PISATI je namenjena usvajanju osnov grafomotorike. Preden začnemo z vajami pisanja, skupaj z otrokom naredimo vaje za razgibavanje roke. Pozorni smo na pravilno držo pisala. Vaja poteka tako, da otrok najprej prevleče črte, vijuge, oblike, vzorce, nato jih samostojno zapisuje. Prevleče črke, številke in jih samostojno zapisuje. Na koncu prevleče in samostojno zapisuje črke v črtovje. + DARILO BLAZINICA ZA SPROŠČANJE, ki je namenjena za igro, kot tudi za obvladovanje stresa.
 • Akcija!

  ***DANES BREZPLAČNA POŠTNINA***

  DIDAKTIČNA PRIPOMOČKA ZA UČENJE BRANJA IN PISANJA Didaktična škatla UČIM SE BRATI je pripomoček, ki je ciljno usmerjen k učenju branja od prepoznavanja črk do tekočega branja z razumevanjem. Vsebuje vse kar potrebujete za kvalitetno in pravilno učenje branja. Didaktična pripomočel UČIM SE PISATI je namenjena usvajanju osnov grafomotorike. Preden začnemo z vajami pisanja, skupaj z otrokom naredimo vaje za razgibavanje roke. Pozorni smo na pravilno držo pisala. Vaja poteka tako, da otrok najprej prevleče črte, vijuge, oblike, vzorce, nato jih samostojno zapisuje. Prevleče črke, številke in jih samostojno zapisuje. Na koncu prevleče in samostojno zapisuje črke v črtovje. Didaktični pripomoček UČIM SE MATEMATIKO je narejen z namenom, da učenje matematike približamo otroku in ga postavimo v vlogo glavnega akterja svojega učenja, napredovanja in razvijanja potencialov. Matematika je lahko nadvse zabavna ali pa izjemno zahtevna in nerazumljiva. Veliko otrok se matematiko uči mehansko in je nikoli zares ne razume. Zato smo princip učenja spremenili. + DARILO BLAZINICA ZA SPROŠČANJE, ki je namenjena za igro, kot tudi za obvladovanje stresa.
 • Akcija!

  BEREM, PIŠEM, RAČUNAM 1

  65.90 32.95
  DIDAKTIČNI PRIPOMOČEK ZA URJENJE BRANJA , PISANJA IN RAČUNANJA Didaktični pripomoček je namenjen usvajanju in utrjevanju osnov branja, pisanja in računanja. Primeren za otroke, stare od 5 do 8 let. Predvsem za prvošolčke. V škatli so pripomočki in natančna navodila za: razvijanje osnov grafomotorike, ki so podlaga za uspešno in čitljivo pisanje, vaje za spoznavanje in pravilen zapis velikih in malih tiskanih črk in številk, besedila za branje, prepis, razumevanje prebranega. Otroku na zanimiv način pomaga razvijati osnovne funkcije branja, pisanja in računanja in tako zgradi trden temelj za uspešno usvajanje novih znanj. Z rednimi vajami otrok usvoji osnovne veščine branja, pisanja, računanja, ki so pomembne za delo v osnovni šoli.
 • Akcija!

  BEREM, PIŠEM, RAČUNAM 2

  65.90 32.95
  DIDAKTIČNI PRIPOMOČEK ZA URJENJE BRANJA, RAZUMEVANJA PREBRANEGA, UREJANJA BESEDIL TER STRATEGIJ REŠEVANJA BESEDILNIH NALOG Branje je ena od temeljnih šolskih veščin. Veščino pridobimo tako, da aktivnost vadimo dlje časa, vsakodnevno, dokler je ne avtomatiziramo v celoti. Didaktični pripomoček je namenjen urjenju branja, razumevanja prebranega, prepisa, urejanja besedil in reševanja besedilnih nalog. Besedila za branje, prepis, urejanje ter besedilne naloge so namenjene otrokom od 6 leta starosti. Pripravljena so na folijah (piši-briši), kar omogoča večkratno uporabo. Vsa besedila so avtorska, na ustrezni podlagi, ki omogoča boljše branje. Besedila so kratka, zanimiva za otroke.
 • Akcija!

  ***DANES BREZPLAČNA POŠTNINA***

  DIDAKTIČNA PRIPOMOČKA ZA UČENJE BRANJA IN MATEMATIKE Didaktična škatla UČIM SE BRATI je pripomoček, ki je ciljno usmerjen k učenju branja od prepoznavanja črk do tekočega branja z razumevanjem. Vsebuje vse kar potrebujete za kvalitetno in pravilno učenje branja. Didaktični pripomoček UČIM SE MATEMATIKO je narejen z namenom, da učenje matematike približamo otroku in ga postavimo v vlogo glavnega akterja svojega učenja, napredovanja in razvijanja potencialov. Matematika je lahko nadvse zabavna ali pa izjemno zahtevna in nerazumljiva. Veliko otrok se matematiko uči mehansko in je nikoli zares ne razume. Zato smo princip učenja spremenili. + DARILO BLAZINICA ZA SPROŠČANJE, ki je namenjena za igro, kot tudi za obvladovanje stresa.
 • Vsebuje besedila za prepis in urejanje (velika začetnica, ločila) ter besedilne naloge. Otrok pri vsaki besedilni nalogi nariše skico, zapiše račun in odgovor. A4, 90 str.